fbpx
Adharshila
Contact Us
First
Last
Residential

Sarvesh Tiwari Bungalow

About

Sarvesh Tiwari Bungalow

This villa design is characterized by focusing on spatial layout which maximizes the use of the linear site by dispersing the built form and greenery in equal measure along its length. The family required a segregation of public and private spaces and that was achieved in the horizontal section of the house. In addition to this The living room is a glass pavilion with a hovering timber clad sloping room orienting itself into a tropical garden which is covered by vertical landscape wall.

YEAR

2018

STATUS

Ongoing

LOCATION

Jabalpur, India

SIZE

2250 sqft.

CATEGORY

Architecture

THEME

Modern, Stone, Glass, Wood, Brick, Context

TEAM

Atul Agrawal (Principal Arc.), Mayank Tripathi (Engineer), Yash Agrawal (Structure Designer), Amish Agrawal (Project Cordinator).

SHARE PROJECT
  • YEAR : 2018
  • STATUS : Ongoing
  • LOCATION : Jabalpur, India
  • SIZE : 2250 sqft.
  • CATEGORY : Architecture
  • THEME : Modern, Stone, Glass, Wood, Brick, Context
  • TEAM : Atul Agrawal (Principal Arc.), Mayank Tripathi (Engineer), Yash Agrawal (Structure Designer), Amish Agrawal (Project Cordinator).
GET A QUOTE
error: Content is protected for copiers!!